2018-10-04: Дечја недеља на тргу у Смедеревској Паланци

поставио/ла Друштво учитеља Смедеревска Паланка 8. 10. 2018. 14:41

Током Дечје недеље су у свим школама организоване су  разне активности које су тематски планиране и чији је циљ био стављање деце и детињства у центар пажње. Школе су организовале разне радионице са родитељима, предавања, спортске игре , а све у циљу промоције радости детињства, толеранције , здравих међуљудских односа и здравог начина живота.
Друштво учитеља Смедеревске Паланке у сарадњи са директорима основних школа традиционално је иницирало продајну изложбу дечјих радова на централном тргу у Смедеревској Паланци у четвртак 4.10.2018.
Ова манифестација је у Паланци на неки начин предстаљала врхунац активности поводом Дечје недеље пошто су ученици приказали све оно што су током читаве недеље стварали са својим учитељима и родитељима. 
Манифестацију су подржале све четири градске школе:
ОШ Херој Иван Мукер, ОШ Херој Радмила Шишковић, ОШ Олга Милошевић и ОШ Вук Караџић као и две сеоске школе : ОШ Милија Ракић  из Церовца и ОШ Станоје Главаш из Глибовца.
Свака школа је организовала свој штанд са дечјим радовима, ученици су дефиловали градом а многобројни суграђани су их поздравили и посетили штандове. Свечаност је завршена заједничком журком, игром и песмом уз музику коју је такође обезбедило Друштво учитеља .
Изложба  је и овог пута у потпуности задовољила очекивања, а трудићемо се да у наредним годинама буде још масовнија .
М. Маринковић
Видео линк:
https://youtu.be/zRs5NtpINm8

YouTube видео


Comments